ANTIJANTEMIRIAM
≕ Coaching med Miriam Ekelund ≔
 
COACHINGOM MEGI MEDIAKONTAKTKURS
 

Om Miriam

Jeg har studert coaching fra flere ulike tilnærminger. Jeg har gått igjennom Anthony Robbins og Cloé Madanes sin metodikk, fordypet meg i Ross Rosenbergs "Self-Love Recovery" der han ser på mønster vi har i nære relasjoner, samt at jeg hadde kristen sjelesorg som fag da jeg gikk på Bibelskolen Bildøy Bergen (1999/2000).
Jeg har en mastergrad i Freds- og konfliktstudier fra University of Sydney, der jeg blant annet hadde fagene fredspsykologi, mekling og forsoningsarbeid. Gjennom dette studiet lærte jeg viktigheten av å starte dialog om underliggende konflikter før de får vokse seg store og uløselige.
Jeg er podkastvert for Antijantepodden og forfatter av boken «Du skal lide for fellesskapet».
Jeg har blant annet jobbet som redaktør, senior kommunikasjonsrådgiver, journalist, nyhetsoppleser i NRK, prosjektleder og lektor med opprykk på videregående skole.
Jeg har også Bachelorgrad i journalistikk, samt Ex. Phil. og årstudium i Statsvitenskap, Kristendom og Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU).
Jeg har utdannelse i Soneterapi, øreakkupunktur og 5-elementsteorien fra Vestegnens Zoneterapiskole.

Jeg er 45 år, gift med Frode og bosatt i Panama. Jeg er opprinnelig fra Vesterålen i Nordland fylke, men flyttet til Vestfold da jeg var 7 år gammel. Reising har vært en viktig del av livet mitt, og jeg har også bodd i Australia, Uganda og Sør-Sudan i forbindelse med jobb og studier. Jeg har jobbet mye med livsstils- og kostholdsomlegging på grunn av autoimmun sykdom. Etter å ha testet ut forskjellige dietter, har jeg landet på Paleo-dietten. Naturen har alltid vært et viktig sted for påfyll i mitt liv. Der finner jeg både treningsglede og ro. De siste to årene har jeg begynt å dyrke og konservere egen mat, og er fascinert over overfloden av sunn og god mat som vokser frem i vår egen hage.